Op zoek naar écht onderscheidende kettingen

Ik bezit al zat kettingen. Nu ben ik op zoek naar echt onderscheidende kettingen. Kettingen die hoofden op straat doen omdraaien. Kettingen met een aparte look. Maar ik heb het geld helaas niet om iets op maat te laten maken door een professional.

Ik ging een beetje zoeken op het internet of ik wat leuks kon vinden. Bij de meeste winkels echter dertien in een dozijn sieraden. Daar heb ik geen trek (meer) in. Dus even verder zoeken. Op een gegeven moment kwam ik uit op de webwinkel met de naam ikbensieraden.nl. Hier leek ik dan eindelijk een beetje te vinden waar ik naar op zoek was. Echt leuke niet eerder gezien.

-> kettingen online bestellen winkel | ikbensieraden.nl

Zo vond ik hier zeer leuke stenen kettingen. Mooie kettingen met echt stenen uit de natuur. Mooi behandeld. Echt uniek.

Uiteindelijk koos ik model steen ketting lavaglas kogel vorm. Een zeer fraai exemplaar. En kostte me minder dan 20 Euro. Voor dat soort prijzen dan koop ik er gelijk meerdere. En dat deed ik! Ook steen ketting met kwastje en kogel vorm groene kwarts.

-> ALLE stenen kettingen | ikbensieraden.nl.

Voor de rest hadden ze dan nog gouden kettingen en natuurlijk ook zilveren kettingen. Dat is meer voor de hand liggend, maar ook hier leuke aparte ontwerpen. Zo hadden ze een leuke ketting met daarop de figuurtjes uit de game Pacman. En een stoere ketting met een typische slang.

Enfin, ik denk dat ik in totaal zo een 10 – 15 kettingen aan mijn winkelmandje toegevoegd heb in totaal. Ik had ze binnen een dag in huis. Ik kon mijn geluk niet op. Stuk voor stuk leuke kettingen. Misschien nog wel leuker in het echt dan de afbeeldingen op de website. Ik heb er dan ook geen een geretourneerd. Zeker voor herhaling vatbaar deze shopping spree bij ikbensieraden.nl.